Slide Prodaja by ISOMAT Kvaliteta građenja

Naša tvrtka je zastupnik u prodaji građevinskog materijala za firmu ISOMAT za područje Republike Hrvatske. Tvrtka ISOMAT osnovana je 1980. godine i jedan je od najvažnijih proizvođača građevinske kemije i suhog morta u jugoistočnoj Europi, sa 3 proizvodna pogona u Grčkoj, Rumunjskoj i Srbiji, te 7 podružnica u Njemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Sloveniji. Tvrtka ISOMAT svoje proizvode izvozi u više od 60 zemalja diljem svijeta.

Više o tvrtki ISOMAT saznajte ovdje: https://www.isomat.eu/company/.

Za sva pitanja u vezi ISOMAT proizvoda i narudžbu slobodno nas kontaktirajte.

Reference

ISOMAT građevinski materijali ugrađeni su na svjetski poznate objekte poput:

Više referenci pogledajte na sljedećem linku: https://www.isomat.eu/references.

Iz prodajnog asortimana tvrtke ISOMAT izdvajamo:

ISOMAT Hidroizolacija

ISOMAT nudi proizvode za hidroizolaciju kupaonica, podruma, terasa, balkona (AQUAMAT FLEX, AQUAMAT ELASTIC, AQUAMAT MONOELASTIC, SL 17), hidroizolaciju ravnih krovova, bazena (ISOFLEX PU 500), itd.

Više detalja o ISOMAT proizvodima za hidroizolacije pogledajte ovdje: https://www.isomat.eu/products/waterproofing-materials.

isomat hidroizolacija

Program za polaganje keramike

Kod nas možete kupiti ISOMAT proizvode za polaganje keramike koji uključuju ljepila AK 16, AK20, AK 22, AK 23XXL, mase za fugiranje MULTIFILL, brtvila MULTIFILL ELASTIC, itd.

Više o ISOMAT programu za keramiku možete saznati ovdje: https://www.isomat.eu/products/tile-adhesives-grouts.

ISOMAT polaganje keramike

Fasadni sistemi

ISOMAT fasadni sistemi uključuju fasadna ljepila AK-T35, AK-T55, završne žbuke MARMOCRYL, temeljni premazi ML-PRIMER, SILICON-PRIMER, itd.

Više na ISOMAT web stranici: https://www.isomat-thermosystem.eu/en.

ISOMAT fasadni sistemi

Boje i lakovi

U našoj ponudi nudimo boje za interijer ISOMAT PREMIUM COLOR, boje za eksterijer na bazi akrila ISOMAT PREMIUM ACRYL, na bazi silikona ISOMAT PREMIUM SILICONE, epoxy boje EPOXYCOAT, boje za drvo ISOXYL, akrilne VS-W i poliuretanske lakove VARNISH PU 2K.

Saznajte više na: https://www.isomat.eu/products/paints-renders

ISOMAT boje i lakovi

Epoxy i pu podni sistemi, microcement

Kod nas možete kupiti proizvode za epoxy i PU podne sisteme iz ISOMAT programa: epoxy primeri DUROPRIMER, EPOXYPRIMER, epoxy i PU premazi DUROFLOOR, mase za microcement DUROCRETE, lakove TOPCOAT, itd.

Više o proizvodima možete pogledati na ISOMAT web stranicama: https://www.isomat.eu/products/floorings/.

ISOMAT podni sistemi

Samonivelirajuće mase za izravnavanje

U našoj ponudi su samonivelirajuća masa FLOWCRET, brzovezujuća samonivelirajuća masa FLOWCRET EXPRESS, posip za industrijske podove EXTRA-TOP i ostali proizvodi iz ISOMAT programa.

Više o ovim proizvodima pogledajte na ISOMAT web stranicama: https://www.isomat.eu/products/floorings/cementitious-floorings/

isomat samonivelirajuća masa

Reparaturni mortovi

Iz ISOMAT programa nudimo proizvode: mortovi za popravke u betonu, estrihu, žbuci DUROCRET, FIX RAPID, RAPICRET, MEGACRET i drugi.

Više na ISOMAT web stranicama: https://www.isomat.eu/products/repair-materials/

isomat reparaturni mortovi

Glet mase

U našoj ponudi su mase za gletanje na cementnoj bazi za interijer STUCCOCRET, te eksterijer PLANFIX i druge glet mase iz ISOMAT programa.

Više o ISOMAT glet masama možete saznati ovdje: https://www.isomat.eu/products/repair-materials/cement-based-powder-fillers/

isomat glet mase